• HNG80
  • Avskärmningseffekt vid olika frekvenser

Väv HNG 80dB 90cm

Artnr: 1627
185 kr /m
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

För Golv, Väggar och Tak
Fälttyp: HF (elektromagnetiska fält med hög frekvens), LF (Lågfrekvent växlande elektriska fält)
Ekologi: Normal
Färg: Metallisk
HNG80 är ett kompakt vävt metalliserat polyesternät för skydd mot högfrekvent strålning (HF) och lågfrekventa elektriska fält (LF).

Vår standardprodukt för enkel bindning på väggar, tak och golv! Denna professionella produkt används vanligtvis för försvarsdepartement, bankhus, laboratorier etc. Nu tillgänglig för privat bruk! Typisk applikation för inredning på väggar, tak, golv, som mellanskikt, för gipsskonstruktioner, löst fastsatta, etc.

Teknisk data
Bredd: 90 cm
Längd: metervara / 20 m rulle / 100 m rulle
Dämpning: 80 dB (över 99,99999% från 40MHz-40GHz), tvåskikt 106 dB
Vikt: 80 g / m²
Materialtjocklek: 0,07 mm
Färg: Silver / Antracit / Brun
Draghållfasthet: Mycket bra i båda riktningarna, 220 N / mm
Material: Polyester, koppar, nickel, skyddsbeläggning

bearbetning:
Vid bearbetning av HNG80 som mellanlager rekommenderar vi att vi använder vårt dispersionslim DKL90 för vidhäftning. Väggen och baksidan av HNG80 ska beläggas med med vått lim med en roller. Fixa det manuellt (med engångshandskar) och tryck på en gummidrull mot fleece för att få en veckfri yta. Arbeta snabbt och limma endast i taget så att DK90-limet inte torkar. En veckfri vidhäftning är endast möjlig på perfekt jämn yta! Strukturerade ytor (ingrain tapeter, texturerad plastering) måste spacklas. Om det inte är möjligt rekommenderar vi att vi använder vår skärmfärg HSF54 istället.

Beställs på 1,0 löpmeter. Denna produkt är avskuren enligt dina specifikationer, en retur eller återkallelse är inte möjlig. Begär ett gratis prov före en beställning.
Screening dämpning: Alla angivna dämpningsvärden gäller vid 1 Ghz. Mätning till ASTM D4935-10 eller IEEE Std 299-2006 eller IEEEE Std 1128-1998 eller ASTM A698 / A698M-07. Du hittar testrapporten ovan under "Report screening attenuation".
Jordning: Kan kontaktas och jordas för att skydda mot elektriska fält (LF). Vänligen hitta lämpliga komponenter under "jordning".

Dokument

Dela

Blogga om