Hem » Data Telefoni » Strålningsskydd mobiltelefon » Surfkabel Lightning-RJ45 för laddare och Iphone / IPad

Surfkabel Lightning-RJ45 för laddare och Iphone / IPad

Artnr: 5236
490 kr /st
(Exkl moms 392 kr)
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

Genom att ansluta en mobiltelefon eller surfplatta till internet routern via en nätverkskabel s.k “ethernet”, så kan du surfa helt utan strålning från din mobil. Perfekt för dig som inte vill utsätta dig för WiFi eller mobildata men ändå surfa på din iPhone eller iPad, stödjer IOS15.

Sladden med USB-A kontakt kan kopplas in på din laddare så får du laddning medan du surfar strålningsfritt, men den fungerar också utan laddare.
Inkoppling: kontakt 1 (RJ45) till internet/Router, kontakt 2 (USB-A med 50cm sladd) kopplas till din laddare, kontakt 3 (Ligthning med 120cm sladd) kopplas till din iPhone/IPad.

En Ethernet-anslutning är dessutom vanligtvis snabbare än en WiFi-anslutning och ger större tillförlitlighet och säkerhet. Surfkabeln ersätter WiFi och Mobildata. Vanliga samtal kan man göra strålningsfritt med app t.ex. Messenger eller WhatsApp m.fl.

Gör det möjligt att ansluta en nätverkskabel till t.ex. din iPhone telefon eller iPad och andra enheter som har Ligthning-anslutning. Med adaptern och nätverket får du hög hastighet på ditt nätverk 100Mbit/sek. Perfekt för dig som inte vill utsätta dig för WiFi eller mobildata. Vanliga samtal, sms och mms går inte att köra på nätverkskabel.

Ligthning nätverksadapter, 10/100Mbit, 1xRJ45
Nätverkskabel Cat 6a slim Ø3.8mm, längd 3m eller 5m finns nedan.

• Plug and Play
• RJ-45: 10/100Mbps hastighet
• Passar från iOS 10+ till iOS 15

Dokument

Dela

Blogga om