Hem » Data Tele Böcker » Mobiltelefoni och strålningsreducerande tillbehör » Strålningsskydd mobiltelefon och surfplatta - iPhone och iPad

Strålningsskydd mobiltelefon och surfplatta - iPhone och iPad

Längd:
Artnr: 5234
450 kr /st
Lagerstatus: Lev.tid 2 veckor
Artnr: 5235
490 kr /st
Lagerstatus: Lev.tid 2 veckor

Beskrivning

Surfkabel till iPhone / iPad

Genom att ansluta en mobiltelefon eller surfplatta till internet via en internetkabel s.k “ethernet”, så kan du surfa helt utan strålning från din mobil. Perfekt för dig som inte vill utsätta dig för WiFi eller mobildata men ändå använda din iPhone eller iPad.

En Ethernet-anslutning är dessutom vanligtvis snabbare än en WiFi-anslutning och ger större tillförlitlighet och säkerhet. Surfkabeln ersätter WiFi och Mobildata. Vanliga samtal kan man göra strålningsfritt med app t.ex. Messenger eller WhatsApp m.fl. 

Koppla in adaptern till telefonen och sedan andra änden till ett vanligt nätverksuttag. På det sättet slipper du utsättas för den skadliga mikrovågsstrålningen (från WiFi/3G/4G etc) som annars sänds ut från enheten när du surfar, använder internetbaserade appar m.m. Glöm inte att du även kan stänga av WiFi på din router alt köpa RTK:s routerskydd, om du surfar med sladd via routern. Annars kan du sätta in internetkabeln direkt i ett datoruttag.

Gör det möjligt att ansluta en nätverkskabel till t.ex. din iPhone telefon eller iPad och andra enheter som har Ligthning-anslutning. Med adaptern och nätverket får du hög hastighet på ditt nätverk 100Mbit/sek. Perfekt för dig som inte vill utsätta dig för WiFi eller mobildata.

Ligthning nätverksadapter, 10/100Mbit, 1xRJ45
Levereras med nätverkskabel Cat 6a slim, längd 3m eller 5m

• Plug and Play
• RJ-45: 10/100Mbps hastighet
• Passar iOS 10+ och senare, iOS 11
• Ingen separat strömkälla behövs

Mått(BxDxH): 21x76x16mm med 10cm kabel
Vikt: 32g
Förpackningsinnehåll: Lightning nätverksadapter + nätverkskabeln (välj längd i skrollningsmenyn)
Lättförståelig bruksanvisning medföljer

Dokument

Dela

Blogga om