• Enkel antenn
  • Dubbel antenn
  • Router Protect

Router Protect

Beskrivning

Patenterad lösning

Effektiviteten i Premium avskärmningsteknik testades vid Koncar Institute, en av 12 prestigefyllda institutioner och institutioner i EU där detaljerade tekniska provningar eller undersökningar av skyddsprodukter och teknologier testas ur vårt sortiment. På detta sätt i flera år, ger vi vetenskaplig grund, effektivitet och kvalitet.

    ROUTERPROTECT är en patenterad, revolutionär lösning på det enorma problemet med ständig trådlös strålning av WLAN- router enheter .
    
ROUTERPROTECT utvecklades efter år av forskning , försök och testningar, och representerar en helt ny kategori av skyddsprodukter.
    
ROUTERPROTECT innehåller komplex " Premium Protect Shield " teknik för reflektion och absorption ( dämpning ) av högfrekvent strålning.

Industriella högteknologiska råvaror som används kommer från Japan, Tyskland, Österrike och Italien.
 

Av expertgranskning med Schwarzbeck utrustning, enligt krävande österrikisk certifierad standard, bekräftades det en extremt hög skyddseffekt / attenuationof 98,5% (PPS inbäddad teknik).

Använda ROUTERPROTECT produkt är mycket enkelt - det tar bara några sekunder för att placera den på en extern antenn för en WLAN- router -enhet.

Din plats blir då permanent förbättrad från ständig trådlös strålning av WLAN-enheter som du utsätts under dagen och på natten.

Trådlös internetuppkoppling är fortfarande aktiv, men med betydligt  lägre strålning.

Den skyddande effekten uppnås omedelbart efter att sätta ROUTERPROTECT produkt till en extern antenn för WLAN-enheten, och effekten kan omedelbart kontrolleras av en vanlig elektrosmog mätare.

Passar för alla routrar med en eller flera vertikala antenner med upp till 16cm höjd.

Säljes styckvis en per antenn. En del routrar har flera antenner.

 

Dokument

Dokument (0)

Dela

Blogga om
Artnr: Artikelbilder: Benämning: Pris: Antal: Lager: Önskelista:
5501
Artikelbild: Router Protect
495 kr /st

I lager