Hem » Avskärmning mot emf » Baldakiner sovplats » Baldakin Safecave BSTS

Baldakin Safecave BSTS

Artnr: 1259
9900 kr /st
(Exkl moms 7920 kr)
Lagerstatus: Lev.tid 2 veckor

Beskrivning

Sydd i ett högkvalitativt silvertyg med 42 dB dämpning. Storlek enkelsäng i bredd 100 cm, djup 205 cm, höjd 160 cm.

Egenskaper
När du väljer en produkt i vår SAFECAVE-serie väljer du baldakiner och tält för att skydda ditt sovutrymme, bostadsutrymme eller arbetsyta. Som termen SAFECAVE redan anger skapar du en egen säker grotta mot elektromagnetiska fält.

Skärmad sovtält i storlek Enkel för en person, som är lätt att montera med endast 2 långa stavar. Den är stängd på alla sidor med silverväv och blixtlås för perfekt skärmning. Vi rekommenderar en madrass 90x200cm på golvet för att sova. Ett kostnadseffektivt sätt att skydda din sovplats för ditt hem eller när du reser. Ingång: Tältet har en öppning på sidan med dragkedja.

Sytt med ett högkvalitativt silvertyg med hög genomskinlighet och luftgenomsläpplighet. Unikt i denna prisklass är den höga skärmdämpningen på 42 dB.

Pop up-tältet är en hygienprodukt, det är därför inte möjligt att hyra, returnera eller byta!

Teknisk data
Yttermått: Bredd 100 cm, djup 205 cm, höjd 160 cm (+/- 5% tolerans)
De inre dimensionerna är perfekta för madrasser upp till 90 cm breda.
Dämpning: 42 dB
Färg: Silverbeige
Råvaror: 85% nylon, 15% silver
Leveransomfattning: Tält med lämpliga stänger.
Förpackning: 1 st 2,5 kg ihopvikt 600x500x40 mm

Dämpning | Jordning
Denna produkt skyddar mot högfrekventa elektromagnetiska fält (HF). De angivna dB-värdena gäller 1 GHz, se diagram för andra frekvenser. Laboratorierapport som sträcker sig från 40/600 MHz till 40 GHz enligt standarderna ASTM D4935-10 eller IEEE Std 299-2006, se rapporten i  fliken "Dokument". Denna produkt är en sluten Faraday-bur för icke-stationär applikation och inte avsedd för jordning.

Silverprodukter
Silverprodukter missfärgas med tiden och har ofta redan missfärgningar redan från början. Om du inte vill acceptera missfärgningar, välj Swiss-Shield®-tyger. Silvertyger har begränsad hållbarhet, beroende på rörelsefrekvensen. Våra silvertyger innehåller inget nanosilver utan en tjock metallbeläggning.

Skötselråd
Skonsam tvättcykel vid 30°C endast med TEXCARE tvättmedel
Ingen strykning
Ingen torkning i torktumlare
Ingen blekning
Ingen kemisk kemtvätt

Dokument

Dokument (1)

Dela

Blogga om