Air-Tube Guld XL

Artnr: 5138
390 kr /st
Lagerstatus: 7st

Beskrivning

Strålningsreducerande hörlurar

Lite längre och smalare högtalarkabel. Färg guld

Handsfree med luftslang, passar alla moderna mobiltelefoner med 3,5mm stiftkontakt, typ Sony, Samsung, HTC, iPad, iPhone, Huawei, Denver och de flesta moderna mobila enheter. Har du en iPhone 7 eller nyare ska du ha fått med en adapter vid köp av telefonen, denna använder du också för att koppla in hörlurarna.

99,9% strålningsreducering tack vare (2x) 14cm luftslang plus skärmad kabel, total längd 150cm

Hög ljudkvalitet, stereo och svarsknapp. Olika stora öronsnäckor medföljer för bästa passform.

Våra hörlurar är strålningsreducerande med luftrörsteknik som resulterar i en sänkning av den elektromagnetiska strålningen från telefonen upp till örat. I annat fall följer mikrovågorna metallen, mer eller mindre, in till örat.

Tekniken hos Air-tubes fungerar så att kabeln från telefonen upp till högtalaren är gjord av fint vävda trådar av rent koppar som förhindrar överföring av högfrekventa elektro-magnetiska vågor. Detta minskar strålningen och gör de även mer hållbara.

Från högtalaren leder ett luftrör, eller som de också kallas “air tube” vidare upp till öronsnäckan. Detta resulterar i en drastisk minskning av strålningen då den inte kan ledas vidare i luftröret upp till örat.

I öronsnäckan finns inte heller någon högtalare som kan alstra ett magnetiskt fält.

- Köp 4 betala för 3

- Välj färg i skollningsmenyn

Dokument

Dela

Blogga om