Hem » Strålningsskydd barn & gravida » Air-Tube basmodell
  • Air-Tube Svart
  • Air-Tube vit
  •  
  •  

Air-Tube basmodell

Färg:
Artnr: 5136
300 kr /st
(Exkl moms 240 kr)
Lagerstatus: 23st
Artnr: 5137
300 kr /st
(Exkl moms 240 kr)
Lagerstatus: 15st

Beskrivning

Strålningsreducerande hörlurar

Öronsnäcka helt i plast och märkta R och L för höger och vänster

Passar alla moderna mobiltelefoner med 3,5mm stiftkontakt, typ Sony, Samsung, HTC, iPad, iPhone, Huawei, Denver och de flesta moderna mobila enhet. Har du en iPhone 7 eller nyare fick du en adapter med vid köp av telefonen, denna använder du också för att koppla in hörlurarna. Adaptern finns annars som tilval nedan.

99,9% strålningsreducering tack vare (2x) 14cm luftslang plus skärmad kabel, total längd 135cm.
Bra ljudkvalitet, stereo och svarsknapp. Olika stora öronsnäckor medföljer för bästa passform.
Två olika färger: Svart eller vit

Våra hörlurar är strålningsreducerande med luftrörsteknik som resulterar i en sänkning av den elektromagnetiska strålningen från telefonen upp till örat. I annat fall följer mikrovågorna metallen, mer eller mindre, in till örat.

Tekniken hos Air-tubes fungerar så att kabeln från telefonen upp till högtalaren har en skärmad kabel. Detta minskar strålningen och gör de även mer hållbara.

Eftersom strålningen gärna följer metalltrådar används här istället ett luftrör, eller som de också kallas “air tube” från högtalaren vidare upp till öronsnäckan. Detta resulterar i en drastisk minskning av strålningen då den inte kan ledas vidare i luftröret upp till öratI öronsnäckan finns inte heller någon högtalare som kan alstra ett magnetiskt fält.

- Köp 4 betala för 3

- Välj färg i skollningsmenyn

Dokument

Dela

Blogga om