Om oss

RTK tillhandahåller strålningsreducerande produkter och tjänster. Vi hjälper företag och privatpersoner att komma tillrätta med störande elektromagnetiska fält och EMC-störningar genom att tillhandahålla strålningsreducerande produkter. Vi hjälper även till med mätning, rådgivning och åtgärder av elektromagnetiska fält.

RTK startades av Lars Röstlund 1993 som teknisk konsult inom felavhjälpning. I bagaget har Lars en sex år lång gedigen teknisk utbildning inom data och el, fem års erfarenhet från tekniskt arbete i forskningsmiljö samt allmän elbehörighet ABL.

RTK:s affärsidé är att verka för en bättre elmiljö genom att hålla hög kvalitet på produkter och tjänster. Vi erbjuder bland annat WiFi skyddspåse för routers, skärmade och tvinnade kablar som skapar extra låga elektriska- och magnetiska fält, avskärmande belysningsarmaturer mm. För att begränsa strålningen från den egna mobiltelefonen säljer RTK lågstrålande handsfree med luftslang som ger hela 98 procent reducering. För de som ställer högre krav på låg mikrovågsexponering säljer vi avskärmande sängbaldakiner, tyg, kläder, färg, tapeter, samt fönsterfolie. I sortimentet finns även många olika mätinstrument.

RTK Röstlunds Teknik för Kontor AB, 556620-1900 

Kontakta oss på RTK