Om oss

RTK grundades för över 30 års sedan och ligger i den absoluta framkanten med att erbjuda strålningsreducerande produkter.

FAMILJÄRT FÖRETAG
RTK är ett svenskt familjärt företag som brinner för det vi gör. Ett företag med lång erfarenhet, personlig service, stort engagemang, ansvarstagande och flexibilitet.

LÅNG ERFARENHET
RTK startades av Lars Röstlund år 1993, då som teknisk konsult inom felavhjälpning vid sporadiska fel, störningar via kablar och störande strålning i luften. Sedan 1995 har vi hjälp överkänsliga med elsanering i bostaden och på arbetsplatsen, där det nästan alltid upplevs en klar hälsoförbättring. I bagaget har Röstlund en sex år lång teknisk utbildning inom data och el, fem års erfarenhet från tekniskt arbete i forskningsmiljö samt allmän elbehörighet ABL.

VÅRT UPPDRAG
Vårt uppdrag är att hjälpa till att minimera privatpersoners och företags exponering för EMF-strålning från mobiltelefoner, mobiltelefonmaster, trådlösa nätverk, elmaster och andra källor med hjälp av de bästa EMF-skyddsprodukterna på marknaden. Strålningsskydd som bevisligen fungerar. RTK hjälper även till med mätning, rådgivning och åtgärder av elektromagnetiska fält.

STORT UTBUD OCH HÖG KVALITET
Vi har ett stort utbud med 100-tals olika produkter som håller en hög standard.

Bland RTK:s produkter hittar du bland annat strålningsskydd till mobiltelefonen, mikrovågsmätare, el- och magnetfältsmätare, routerskydd, lågstrålande routrar, avskärmande gardintyg, avskärmande färg, nät, väv och fönsterfolie, baldakiner till sovplatsen, surf-filtar, jordningsprodukter, kläder, strålningsskydd till barn och gravida. Sedan 1996 tillverkning av sugtransformator som motverkar vagabonderande ström och magnetiska fält.

KUNDSERVICE
Vi erbjuder våra kunder en personlig service och gör allt för att hålla leveranstiden så kort som möjligt. Har du frågor om våra produkter eller tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss.

Med vänlig hälsning,
RTK

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen