• Stort utbud 
  • Lång erfarenhet
  • Säkra betalningar

Om oss

RTK är ett svensk företag som hjälper företag och privatpersoner att komma tillrätta med störande elektromagnetiska fält genom att tillhandahålla strålningsreducerande produkter och tjänster. RTK:s affärsidé är att verka för en bättre elmiljö genom att hålla hög kvalitet på produkter och tjänster.

RTK startades av Lars Röstlund år 1993, då som teknisk konsult inom felavhjälpning. År 1994 utvecklade Röstlund en överkänslighet för mikrovågsstrålning och magnetfält. Det blev ett svårt handikapp som bl a yttrade sig i svår huvudvärk och yrsel i dålig miljö. Röstlund elsanerade då sin bostad och arbetsplats och upplevde genom det en klar hälsoförbättring. Sedan 1995 har RTK hjälpt andra med strålningsproblem. I bagaget har Röstlund en sex år lång teknisk utbildning inom data och el, fem års erfarenhet från tekniskt arbete i forskningsmiljö samt allmän elbehörighet ABL.

Bland RTK:s produkter hittar du bland annat strålningsskydd till mobiltelefonen, mikrovågsmätare, El- och magnetfältsmätare, routerskydd, lågstrålande routrar, avskärmande gardintyg, avskärmande färg, nät, väv och fönsterfolie, baldakiner till sovplatsen, surf-filtar, jordningsprodukter, kläder, sugtransformator som motverkar vagabonderande ström och magnetiska fält samt strålningsskydd till barn och gravida.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen