• Stort utbud 
  • Lång erfarenhet
  • Säkra betalningar
  • Kundservice: 08-510 25 510 (mån-fre 8-17)

Om oss

RTK är ett svensk företag som hjälper företag och privatpersoner att komma tillrätta med störande elektromagnetiska fält genom att tillhandahålla strålningsreducerande produkter och tjänster. RTK:s affärsidé är att verka för en bättre elmiljö genom att hålla hög kvalitet på produkter och tjänster.

RTK startades av Lars Röstlund år 1993, då som teknisk konsult inom felavhjälpning vid sporadiska fel, störningar via kablar och störande strålning i luften. Sedan 1995 har vi hjälp överkänsliga med elsanering i bostaden och på arbetsplatsen. Då upplevs det nästan alltid en klar hälsoförbättring. I bagaget har Röstlund en sex år lång teknisk utbildning inom data och el, fem års erfarenhet från tekniskt arbete i forskningsmiljö samt allmän elbehörighet ABL.

Bland RTK:s produkter hittar du bland annat strålningsskydd till mobiltelefonen, mikrovågsmätare, el- och magnetfältsmätare, routerskydd, lågstrålande routrar, avskärmande gardintyg, avskärmande färg, nät, väv och fönsterfolie, baldakiner till sovplatsen, surf-filtar, jordningsprodukter, kläder, strålningsskydd till barn och gravida. Sedan 1996 tillverkning av sugtransformator som motverkar vagabonderande ström och magnetiska fält.

Har du frågor om våra produkter eller tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss.

Med vänlig hälsning,
RTK

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen