Strålningsskydd dator router

Det bästa sättet att skydda sig mot EMF-strålning är att minimera sin användning av och maximera sitt avstånd från EMF enheter. När det inte är möjligt finns det några saker man kan göra för att minska sin exponering exponentiellt utan att behöva sluta använda datorn, laptopen eller routern. Här är några av dem:

Fast internet 
När du är ansluten till WiFi måste din dator avge stora mängder EMF för att hålla anslutningen stabil med routern. Och eftersom EMF inte färdas linjärt, kommer du att fastna mellan den överföringen. Men det finns en enkel lösning – fast internet. När ditt internet går till routern med en Ethernet-kabel stannar det mesta av EMF inuti. Detta kommer att minska din EMF-exponering avsevärt. Förutom det är trådbundet internet snabbare, stabilare och mycket säkrare än WiFi.

Inga trådlösa enheter
Många människor föredrar att använda trådlösa tillbehör med sina stationära datorer – som trådlöst tangentbord, mus och hörlurar. De flesta av dessa produkter använder antingen Bluetooth eller RF (radiofrekvens) för att ansluta till din dator. Därför ska du alltid välja deras trådbundna alternativ. De kommer att ge dig en identisk upplevelse, minus den massiva EMF-exponeringen.

EMF-skyddsprodukter
I de fall du inte kan köra med fast internet rekommenderar vi våra strålningsreducerande skyddsprodukter.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen