Hem » Avskärmning mot emf » Baldakiner sovplats
Baldakiner sovplats

Baldakiner sovplats

Skärma av sovplatsen med hjälp av en Emf Baldakin - Kroppen läker under sömnen

En Emf Baldakin är en sänghimmel designad för att blockera elektromagnetiska frekvenser samtidigt som den täcker din säng när du sover. Baldakinen skyddar mot WIFI, Dect, mobilstrålning och alla andra mikrovågor. Åtta
 av tio elöverkänsliga sover bättre i en baldakin. Baldakiner är effektiva mot högfrekventa elektromagnetiska fält typ mobilstrålning m.m. Dessa baldakiner fungerar som en skärmbur och tyget innehåller mycket tunna silvertrådar som dämpar strålningeneffektivt. Man kan inte se med ögat att det är ett specialtyg. Används en baldakin en trappa upp eller högre rekommenderas en matta under sängen. Med mattan bildas en kallad Faradysbur. 

Vid köp har du upp till 2 månader prova-på-garanti och rätt att returnera och få 80% tillbaka. Gäller ej Safecave.

Vid hyra 0-2 månader är avgiften 20 % plus lika mycket i deposition, totalt 40 % vid leverans. Vid köp betalas resterande 60% och vid återlämnande återbetalas depositionen. Gäller ej Safecave.