• Stort utbud 
  • Lång erfarenhet
  • Säkra betalningar
  • Kundservice: 08-510 25 510 (mån-fre 8-17)

Skärmande Baldakiner

Skärma av sovplatsen med hjälp av en baldakin - Kroppen läker under sömnen

En baldakin är ett avskärmande tyg som går att hänga över en säng eller en annan plats där man vistas och vill minska strålningsnivån. Baldakinen skyddar mot WIFI, Dect, mobilstrålning och alla andra mikrovågor. Åtta av tio elöverkänsliga sover bättre i en baldakin. Baldakiner är effektiva mot högfrekventa elektromagnetiska fält typ mobilstrålning m.m. Dessa baldakiner fungerar som en skärmbur och tyget innehåller mycket tunna silvertrådar som dämpar strålningen effektivt. Man kan inte se med ögat att det är ett specialtyg.

Används en baldakin en trappa upp eller högre rekommenderas en avskärmande matta på golvet under sängen, som gör att man får avskärmning i alla riktningar. På så vis kan man skapa en så kallad Faraday-bur som effektivare stänger ute strålning.

Vid köp har du upp till 2 månader prova-på-garanti och rätt att returnera och få 80% tillbaka. Gäller ej sovsäck och Safecave.

Vid hyra 0-2 månader är avgiften 20 % plus lika mycket i deposition, totalt 40 % vid leverans. Vid köp betalas resterande 60% och vid återlämnande återbetalas depositionen. Gäller ej Safecave.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen